top of page

Uit het oog, uit het hart

Een vierkante meter tapijt kan tot 0.5 kilogram vuil zoals voedselresten, ziektekiemen, haar, vuil, stof en zand bevatten en toch schoon lijken. Het meeste vuil valt naar de basis van het tapijt, waar de vezels in de bodem worden gelijmd of genaaid. De gebruikers van uw gebouw lopen de polen van het tapijt plat, waardoor dit vuil vast komt te zitten.


Deze potentieel schadelijke stoffen kunnen de levensduur van uw tapijt verkorten, een negatieve invloed hebben op de luchtkwaliteit binnenshuis en zelfs de gezondheid van de gebruikers van uw gebouw in gevaar brengen.


Zand is één van de meest schadelijke factoren voor tapijt. Het is namelijk van nature ruw, waarbij de scherpe randen de kleine vezels van uw tapijt kunnen beschadigen. Beschadigd tapijt ziet er levenloos, dof en voortdurend vies uit. Bovendien zal uw tapijt eerder toe zijn aan vervanging, Het is dus van belang om zand zoveel mogelijk uit het tapijt te houden.


De meeste reinigingsmethoden missen daarentegen het vermogen om droog en diepliggend vuil te verwijderen.


Gelukkig biedt Carpet Cleaner een goed alternatief! Met behulp van de Carpet Cleaner borstelmachine, worden de polen van het tapijt opgetild, waardoor het droge vuil vrij komt en gemakkelijk verwijderd wordt. Bovendien zorgt het optillen van de polen van het tapijt voor een frisse en volle uitstraling.



Commentaires


bottom of page